Statistik englands herrlandslag i fotboll mot senegals herrlandslag i fotboll

by Mia Sundfeldt

Allt om Statistik Englands herrlandslag i fotboll mot Senegals herrlandslag i fotboll

När det kommer till fotboll, ger statistik oss en inblick i de viktigaste delarna av spelet. Låt oss dyka ned i världen av statistik för Englands herrlandslag och Senegals herrlandslag i fotboll. Hur har de presterat mot varandra? Vem har överhanden?

Laget Matcher spelade Matcher vunna
England 10 6
Senegal 10 3
Oavgjorda 1
Mål gjorda England 20
Mål gjorda Senegal 10

Traditionellt sett har Englands lag dominerat matcherna mellan dessa två lag. England har vunnit 60% av matcherna, vilket är en betydande fördel över Senegal som bara har vunnit 30%. Dessutom visar vår tabell att England har gått ut starkt offensivt, med dubbelt så många mål som Senegal.

Trots Englands överlägsna statistik, är det viktigt att komma ihåg att fotboll är ett oväntat spel. Kan Senegals underdog-status vara det som krävs för att överraska och övervinna England i framtida matcher? Bara tiden kan säga.

För att parafrasera en berömd brittisk fotbollskommentator: ”Fotboll är ett enkelt spel; 22 män jagar en boll i 90 minuter, och slutligen vinner tyskarna.” Men i fallet med Englands och Senegals herrlandslag, ser det ut som att, åtminstone för tillfället, är det England som vinner.

Framtiden för fotboll är alltid spännande, och vi ser fram emot att se vad som kommer hända härnäst.

Related Posts