Kiko milano 3d hydra lipgloss – 04 pearly peach rose

by Mia Sundfeldt

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss – 04 Pearly Peach Rose

Säg hej till din nya bästa vän i sminkväskan: Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss i den storslagna tonen 04 Pearly Peach Rose. Denna lätta och fuktgivande läppglans erbjuder en showstopping finish, perfekt för att snabbt förvandla din vardagslook till något extra för en utekväll.

Produkt Ton Funktioner
Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss 04 Pearly Peach Rose Fuktgivande, Långvarig, Skimrande Finish

Vad gör denna ton speciell?

04 Pearly Peach Rose är inte bara en vanlig peachy ton. Denna handgjorda, skimrande skönhet är inget annat än en stjärna inom läppglans. Färgen är flerdimensionell, spelar sig över läpparna på ett tredimensionellt sätt och skapar illusionen av fylligare, mer voluminösa läppar oavsett vinkel.

Vad mer bör jag veta om Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss?

Denna läppglans är inte bara vacker, men också fylld med närande ingredienser. Dess ultra-flätande formula är berikad med hyaluronsyra, vilket ger läpparna en omedelbar fyllningseffekt och en behaglig känsla av friskhet hela dagen. Dessutom är det cruelty-free, vilket betyder att det inte testas på djur – vilket vi alle älskar att se!

Nu vet du allt du behöver veta om Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss – 04 Pearly Peach Rose. Så många fördelar inbäddade i ett litet paket, hur kan du motstå? Ge det ett försök, du kommer inte bli besviken!

Related Posts