Går inte att överföra bilder från iphone till dator

by Mia Sundfeldt

Varför fungerar inte att överföra bilder från min Iphone till datorn?

Har du någonsin suttit där frustrerat och försökt förgäves att överföra bilder från din iPhone till din dator? Ingen panik, det är inte bara du. Detta är en fråga som jag ofta får och som jag idag kommer att försöka besvara. Låt oss dyka ner i problemet ”går inte att överföra bilder från iphone till dator”.

Vi måste först och främst förstå att iPhone och datorn skiljer sig åt när det gäller operativsystem. iPhone använder iOS medan de flesta datorer använder Windows eller MacOS. Detta kan ibland skapa kompatibilitetsproblem. Men det finns alltid lösningar för problem som ”går inte att överföra bilder från iphone till dator”.

Möjlig Orsak Problembeskrivning Lösning
USB-kabelproblem USB-kabeln är skadad eller har dålig kontakt. Prova med en annan USB-kabel.
Programvarufel Det kan finnas ett fel i mjukvaran på antingen iPhone eller dator. Uppdatera iPhone till den senaste iOS-versionen eller uppdatera datorns programvara.
Problem med applikationer Ibland har tredjepartsappar problem med att läsa bilder från iPhone. Prova att använda en annan applikation för överföring av bilder.
Behöver tillstånd Iphone kanske behöver tillåta tillgång för datorn att vissa bilder. Bekräfta tillstånd på iPhone när den är ansluten till datorn.

Andra lösningar för att överföra bilder från iPhone till dator

Om du fortfarande står inför problemet ”går inte att överföra bilder från iphone till dator”, här är andra möjliga lösningar.

1. Använd iCloud: iCloud är en molntjänst som erbjuds av Apple. Med iCloud kan du synkronisera bilder mellan din iPhone och dator lätt. Riktigt trevligt, eller hur?
2. Använda Airdrop: Om du har en Mac kan A

Related Posts