Får man snap poäng av att skriva i chatten

by Mia Sundfeldt

Får man snap poäng av att skriva i chatten?

Hey där! Du frågar om man får snap poäng av att skriva i chatten på Snapchat. Ja, precis, poäng kan du definitivt tjäna när du chattar. Låt oss förstå denna coola funktion lite mer.

Snapchat har ett poängsystem som belönar användare baserat på deras aktiviteter på plattformen. När du skickar ett snap eller öppnar ett snap, skickar eller receives en video, etc., erhåller du poäng.

Hur tjänar jag poäng genom att chatta?

För att tjäna poäng via chat, måste du skicka ett foto eller en video i en chatkonversation. Textmeddelanden gäller inte. Likaså får du poäng när du öppnar en bild, video eller chatvideomöte som du har mottagit. För varje sådant meddelande eller video som du skickar eller öppnar, får du poäng.

Aktivitet Belöning När
Skicka ett foto +1 poäng Varje gång
Skicka en video +1 poäng Varje gång
Öppna ett foto +1 poäng Varje gång
Öppna en video +1 poäng Varje gång

Vilken är poängens nytta?

Snap poäng kan kanske inte användas för att köpa saker, men de fungerar som ett mätverktyg för din aktivitetsnivå på Snapchat. För varje tusen poäng du tjänar, får du en ’trofé’, vilket är en typ av erkännande för din aktivitet.

Så, nästa gång du funderar över om att skicka den där bilden på din lunch, eller en rolig video, tänk på de poäng du kan tjäna! Är du redo att börja tjäna snap poäng genom att chatta nu?

Related Posts