GIRL1

Diana Baban – svensk influencer från Iggesund

by Max Källström

Diana Baban är influencern som blev känd efter sin medverkan i TV-serien Ex on the beach 2018. Hon medverkade även året efter, 2019, men blev sedan influencer på heltid. Diana Baban har haft ett förhållande med youtubern Ben Mitkus som också är känd från både TV och sociala medier. 

Snabbfakta om Diana Baban

NamnDiana Caroline Baban
Ålder30 år, född 21 augusti 1992
Längd163 cm
BosattDiana Baban bor i Iggesund som ligger nära Hudiksvall i Gävleborgs län 
Tidigare partnerBen Mitkus, sångare och Youtuber som medverkat i olika realityprogram
YrkeInfluencer och realitystjärna, verksam som egen företagare
ArbetsfältInstagram, Youtube, Tiktok och TV
FöretagAktiebolaget Diana Baban AB
BranschReklam, pr och marknadsföring 
Registreringsår2021
Omsättning 2021900 000 kr 
Styrelsens befattningshavareDiana Caroline Baban, född 1992 och Gitt Margareta Sandberg, född 1964 
Vinstmarginal 202161%
Kassalikviditet 2021335,27%
Soliditet 202165,91%
Bruttovinstmarginal 202197,78%

Diana Baban – Ben Mitkus och andra kändiskollegor 

Diana Baban har jobbat och interagerat med flera kända ansikten, främst på både Youtube och Insta. Här är några av dem: 

  • Ben Mitkus – Tidigare partner som är youtuber, sångare och influencer. 
  • Jocke Lundell – Nära vän, känd som influencer, producent och youtuber. 
  • Jonna Lundell – Nära vän som är influencer och youtuber. 
  • Jasmine Gustafsson – Vän, känd från tv och numera influencer och egenföretagare.

Andra sorters kändisar

Enligt Flashback som är en osäker och spekulativ källa har Diana Baban inte bara vanliga kändisar i sin bekantskapskrets. Ryktet säger att hon har rest med och haft en relation med en känd person i den så kallade undre världen. Vem vet? Livets vägar kan korsa många olika områden och om Diana Baban skulle ha varit involverad med en person med kriminella kopplingar så vore hon inte den första. 

Vilket är Diana Babans ursprung? 

Många undrar över Diana Babans ursprung och efternamn, men det finns inte mycket information om vad det kommer ifrån. Namnet hintar om släktband i Mellanöstern och ryktet säger att hon ska ha rötter i Libanon. I olika Youtubevideos som hon gjort tillsammans med sina föräldrar får man veta att hennes pappa är kurd och hennes mamma svensk. 

Baban har gamla anor

Namnet Baban kommer från Baban som var ett kurdiskt furstendöme i nordöstra Irak under 1600-1800-talen. Den förste härskaren hette Faqi Ahmad och han var den som grundade riket 1649. Den som styrde när riket slutligen föll var Ahmad Pasha Baban. Han besegrades vid Koya år 1850 av osmanerna. Det sista slaget skedde efter många års rivalitet och motsättningar mellan Baban och andra kurdiska furstendömen. Även motståndet mot det Osmanska rikets mål om centralisering var en källa till oroligheter i Baban. 

Diana Babans karriär i skönhetens spår

Som medverkande i en serie som Ex on the beach blir det naturligt att få uppmärksamhet för sitt utseende. Serien spelas in i lyxig semestermiljö och i tropisk värme blir det naturligt att visa en del naken hud. Diana Baban är en mörk skönhet med drag som tilltalar och attraherar många. Hennes personlighet utstrålar glädje, driv och en positiv livssyn. Det i kombination med hennes sätt att prata om vänner och familj ger en bild av en varm och attraktiv person som är vacker på både insida och utsida. 

Baksidan med Diana Babans yrke och Ex on the beach

Att spela in ett Tv-program i små badkläder som knappt täcker ens rumpa kräver både mod och självförtroende. Anspelningar och prat om sex är en del i Tv-produktionen och det gäller att vara öppensinnad även efter inspelningen. Om man som Diana Baban dessutom väljer att gå vidare i yrkeslivet som influencer gäller det att orka exponera sig och ta emot både hyllningar och icke önskvärda kontaktförsök. 

Många kvinnor i influenceryrket får kommentarer och förfrågningar med fokus på sitt utseende. Det kan vara allt från seriösa samarbetsförslag och företagsmöjligheter till hatkommentarer om sex och hjärndöda uppmaningar som “send nudes”.

Related Posts