Skicka sms till flera utan att de ser varandra iphone

by Mia Sundfeldt

Skicka sms till flera utan att de ser varandra med iPhone

Vill du skicka sms till flera personer utan att de ser varandra med din iPhone? Jag förstår din oro, i en värld där integriteten blir mer och mer viktig varje dag, är det helt förståeligt. Men oroa dig inte! Det är faktiskt ganska enkelt med din iPhone, och jag ska visa dig hur du gör det.

Först, gå till ditt SMS-program på din iPhone. När du är där, klicka på symbolen för att skapa ett nytt meddelande. När du är i det nya meddelandefältet, kommer du att se ett område där det står ”Till:”. Här lägger du till mottagarnas telefonnummer, men kom ihåg, lägg till dem en efter en.

Nu kanske du tänker, men kommer inte alla att kunna se varandras nummer? Oroa dig inte! När du skickar ditt meddelande kommer det att skickas individuellt till varje kontakt, vilket innebär att de endast kommer att se ditt nummer och ingen annans.

Funktion Steg Resultat
Skapa ett nytt meddelande Klicka på skapa meddelandesymbolen Ett nytt meddelande skapas
Lägg till kontakter Skriv in kontakternas nummer i fältet ”Till:” Kontakterna läggs till i meddelandet
Skicka meddelandet Klicka på skicka-knappen Meddelandet skickas till alla kontakter individuellt

Så nu vet du hur du skickar sms till flera utan att de ser varandra med din iPhone. Tänk på att det här kan också användas till att skicka gruppsms utan att skapa en grupp-chatt, vilket sparar dig tid och energi när allt du vill är att snabbt skicka samma meddelande till flera personer.

Related Posts