LITTLE

Hur gammal är Theoz?

by Max Källström

År 2005 slog en liten pojke upp ögonen i Linköping. Theodor Haraldsson var född. Den lille gossen kom till världen mitt i sommaren, närmare bestämt den 17:e juli. Långt senare skulle denne kille bli känd i hela Sverige som Theoz. Men hur gammal är Theoz?

Aktiv redan som åttaåring

Theoz förstod snabbt att det här med sociala medier var hans grej. Redan som åttaåring satte sig Theoz framför kameran och började skapa på Youtube. Theoz videos blev så populära att de sågs av en miljonpublik. 

Med detta i bagaget fortsatte Theoz att erövra internet. Vid elva års ålder skaffade han sig ett konto på musical.ly, appen som idag heter TikTok. I sin kanal lade Theoz upp filmer när han dansade och mimade till kända låtar. Snabbt hade Theoz en miljon följare och började uppmärksammas av andra profiler. 

Theoz tog steget att bli artist

Efter massor av videos tog Theoz steget ut i verkligheten. År 2018 ställde han sig för första gången på Melodifestivalens scen. Då som en side-kick till Samir och Viktor i deras bidrag ”Shuffla”. 

Detta gav mersmak och samma år släppte Theoz sin första egna singel. Sedan dess har han hunnit med Diggiloo-turné, inspelning av filmen ”Rymdresan”, uppträdande på ”Lotta på Liseberg” och 2022 var Theoz med i Melodifestivalen under eget namn. Låten han framförde hette ”Som du vill” och det hela resulterade i en sjundeplats. 

Så, hur gammal är Theoz 2022? Jo, han har hunnit bli hela sjutton år. Med detta sagt står det tydligt att Theoz utnyttjat sina hittills sjutton år på jorden till fullo.

Related Posts