Kicks

by Mia Sundfeldt

Kicks är Nordens ledande affärskedja inom smink, parfym, hudvård samt hårvård. De har utbildad personal i alla sina butiker och de finns i både Sverige, Norge och Finland. De har varit aktiva sedan 2002 och är idag en av landets främsta.

De främsta och största butikerna finns i Malmö, Göteborg, Stockholm och Oslo med generösa öppettider.

Unikt för Kicks affärskedja är att de integrerar de fysiska butikerna med deras webbshop. Det gör att de kan erbjuda personliga och individuellt anpassade skönhetsplaner utifrån ett brett urval av varumärken.

Hållbarhetsarbete och medvetna val

Kicks arbetar aktivt med psykisk hälsa och i detta hållbarhetsarbete fokuserar de på att ha ett långsiktigt förhållningssätt för att främja psykisk hälsa hos både kunder och anställda. För Kicks är det viktigt att avdramatisera denna fråga och de vill också att frågan ska bli mer naturlig att prata om.

Kunderna vill göra goda val när de handlar och därför har Kicks utvecklat Conscious. Med hjälp av Conscious kan kunderna finna veganska och närproducerade produkter som också är ekologiska. På så sätt kan kunderna handla med hjärtat och ändå känna att de gör någonting bra med sin konsumtion.

Shoppa i Kicks e-handel

Då du besöker Kicks e-handel kan du hitta allt från smink, doft, hudvård, hårvård till produkter för män. På Kicks hemsida finns det alltid erbjudanden och Kicks rea finns alltid lättillgänglig i en egen kategori. Genom en lättnavigerad meny på vänster sida på Kicks hemsida kan du enkelt hitta det du söker.

Bli medlem och få fina erbjudanden

På Kicks hemsida, men även i butik, kan du bli medlem och då kan du få fina erbjudanden att nyttja när du handlar både online och i butik. Genom att besöka Kicks Club inne på hemsidan kan du se hur många poäng du samlat ihop. Det finns olika medlemsnivåer och utifrån dessa kan du få olika förmåner. När du har handlat för ett visst antal kronor och samlat ihop poäng utifrån de summorna, kan du få bonuscheckar och kicks rabattkod. Du kan också få personliga erbjudanden inne på ”mina sidor” på hemsidan.

Presentboxar och adventskalendrar

Hos Kicks kan du köpa allt från presentboxar till en fin adventskalender. De erbjuder både sina egna varumärken men säljer också produkter från andra leverantörer till fina priser. I Kicks julkalender kan du få allt från smink till hudkrämer. Utbudet är mycket stort och denna brukar vara uppskattad av kunderna.

Kicks kundtjänst

Är det så att du har några frågor kan du vända dig till Kicks kundtjänst. Du når dem antingen via chatt på hemsidan eller på Facebook Messenger, via telefon eller via mail.

Related Posts