Ida Wargs ”Brun Utan Sol” – Se vårt betyg

by Mia Sundfeldt

Företaget Ida Warg Beauty AB tillverkar olika skönhetsprodukter, bland annat Ida Warg Brun utan Sol. Alla produkter är 100 % veganska och Cruelty-Free, för att du ska kunna göra ett medvetet val och använda dem med gott samvete.

Ida Wargs ”Brun Utan Sol”

Ida Wargs ”Brun Utan Sol” ger inte bara din hy en jämn och fin solbränna, utan de är samtidigt vårdande och närande. Du kan därför använda de här BUS-produkterna för att revitalisera din hud.

Hur länge håller brun utan sol?

Samtliga Ida Warg produkter är utvecklade för att ge ett hållbart resultat som inte färgar av sig vid användning. Det gör att du kan använda Ida Warg Brun Utan Sol mousse även när du bär ljusa sommarklänningar.

Det som är speciellt med till exempel Ida Warg Brun Utan Sol spray och de övriga tanning-produkterna är att de börjar verka omedelbart. Du slipper därför vänta tre timmar innan resultatet börjar synas. De verksamma ämnena fortsätter sedan att utveckla färgen under cirka 12 timmar. Därefter kan du räkna med att resultatet håller sig i ungefär en vecka.

Sova med Ida Warg

Brun Utan Sol mousse kan du applicera även när du går och lägger dig eftersom moussen är doftfri. Då kan du låta moussen verka under natten medan du sover. Det finns också en snabbare mousse med somrig doft av kokos. Den passar bra att ta på sig innan du går ner till stranden, men kanske inte lika trevlig att försöka somna med.

Få en vacker nyans i ansiktet med BUS

Ida Warg Brun Utan Sol ansikte är en lotion som hjälper dig att ha en vacker färg i ansiktet även under vintern. Framförallt är det bra nu för tiden när allt fler sitter hemma och deltar i digitala möten. Det är lätt att se extra blek ut då, eftersom vitbalansen i de flesta webbkameror är för ljus. Men med BUS-lotion från Ida Warg, slipper du oroa dig för att se ut som ett spöke på nästa möte.

Den här produkten är nämligen framtagen för att bli applicerad på kvällen efter att du har tvättat ansiktet för att gå och lägga dig. Allt du behöver göra är att fördela den jämnt, massera in och därefter lägga dig för en verklig skönhetssömn. Resultatet blir att du kommer vakna utvilad och samtidigt kommer det verka som att solen lyst på dig genom drömmarnas slöjor. Det här är en populär produktserie, vilket också fler och fler upptäcker.

Related Posts