Certina ds-1 big date powermatic 80 special edition

by Mia Sundfeldt

Så, ni undrar över Certina DS-1 Big Date Powermatic 80 Special Edition? Låt mig berätta mer om den för dig!

Vad gör den så speciell?

Certina DS-1 Big Date Powermatic 80 Special Edition är mycket mer än bara ett vackert ansikte. Mekanismen, Powermatic 80, är i själva verket en uppgradering av ETA C07.111, en enormt pålitlig och noggrann automatisk rörelse med en häpnadsväckande 80 timmars gångreserv.

Funktion Specifikation Förklaring
Modell Certina DS-1 Big Date Powermatic 80 Special Edition En specialutgåva av Certinas DS-1-serie.
Mekanism Powermatic 80 En automatisk rörelse med 80 timmars gångreserv.
Kalender Stort Datum Har en kalenderfunktion med stora siffror.
Material Rostfritt stål Boetten och armbandet är båda tillverkade av rostfritt stål.

Vad skiljer den från andra klockor?

Två ord: stort datum. De flesta klockor visar datumet med en liten skiva, men Certina DS-1 Big Date Powermatic 80 Special Edition har ett mycket större fält som visas i en dubbel öppning vid klockan sex position. Datumet blir mycket lättare att läsa, vilket gör denna klocka till ett utmärkt val om du ofta befinner dig i situationer där du snabbt vill kunna kontrollera datumen.

Är den värd det?

Absolut! Med sin kombination av modern teknik, hög tillverkningskvalitet och stilfulla design är Certina DS-1 Big Date Powermatic 80 Special Edition en fantastisk investering. Och glöm inte, det är en specialutgåva – vilket betyder att den bara blir mer och mer unik och värdefull över tiden. Så varför inte se det som en investering i både tid och stil?

Related Posts