Hallå där!

Kul att ni hittat hit till vad som garanterat kommer att bli en av Sveriges största gaming bloggar på nätet! Vi som driver denna blogg heter Max och Mia, vi är 20 år gamla och bosatta i Stockholm. Vi är ett par sedan 1 år tillbaka och delar det stora intresset för gaming, framförallt på PC.

I denna blogg kommer ni att få lära känna oss, såklart, men också läsa mer om våra favoritspel, stora gaming turneringar, roliga prylar som har med spel att göra men också vad vi tycker om populära spel som Fortnite, PUBG och CS:GO.

Vi kommer även dela med lite tips på bra datorutrustning som kan vara värt att investera i för den som älskar spel lika mycket som vi. Det är nämligen jätteviktigt att man införskaffar sig både ett bra tangentbord så man slipper få kramp i fingrarna om man spelar ofta, en datormus med bra laserpekare så man är träffsäker när man spelar och slipper råka klicka på facebook ads när man surfar, men också det som nästan är det allra viktigaste – en skön gamingstol för att undvika skador i rygg och nacke.

Utöver detta kommer vi även tipsa lite mer om kraftig hårdvara för att man ska kunna få den bästa prestandan på datorn, särskilt om man spelar lite tyngre spel som kräver mycket från din dator. Max är nämligen den som står för underhållet av våra datorers uppbyggnader, så när något går sönder eller när vi behöver en uppgradering är det han som är i farten och fixar det, haha!

Jag hoppas att ni som hittar hit kommer finna denna blogg intressant, då gaming är något som både jag och Max verkligen brinner för och älskar att sysselsätta oss med. Eftersom jag vet att det är många som delar detta intresse så kan jag garantera att ni inte kommer bli besvikna!

Hej svejs!