Spela spel kostar stålar

Även fast att lira spel är kul, så är det, och blir med längden, väldigt kostsamt. Många spel har ett högt inköpspris till att börja med och därefter kostar en del av dem månadsvis. Ett exempel på ett sådant spel är just Wow eller World of Warcraft som det också heter. Vill man ha tillgång till mer pengar i spelet får man pröjsa mer. Samma gäller för skins och cosmetics i Fortnite, Overwatch och CS.

Det är varför jag gillar Fortnite just. Man behöver inte betala om man inte vill, då allt som kostar är just utseendet på karaktärerna och är man inte som Mia, så behöver man inte betala flera hundra för det. CS har däremot lådor vilket gör att man hela tiden vill köpa dessa för att få bättre vapen och snygga skins till sina vapen, som dessutom är värda riktiga pengar, vilket gör att det är mer värt det att köpa dessa lådor.

Men själva spelen är egentligen inte allt som kostar heller. När man spelar behöver man även bra utrustning för att inte få ont. Detta är något som många missar, vilket gör att man kan få en hel del skador, framförallt i rygg och nacke om man spenderar många timmar framför skärmen.

Därför är mitt prio alltid att införskaffa bra tangentbord som känns lätt när man knappar på dem. En skön datormus som har en träffsäker laser samt en bra gaming stol. Har man allt detta, bör man inte få några skador. En annan idé är även höj och sänkbart skrivbord, så man kan välja mellan att stå och sitta.

Dessutom kostar det en del att bygga datorer själv. Vilket jag gör både till mig och Mia, då jag tycker att det är bäst så. Det är endast så man får sin ultimata drömdator. Men mer om det i ett annat inlägg för den som är intresserad.

Det var allt från mig!

Peace out!

/Max