Shoppa gaming prylar

När det kommer till att shoppa saker inom gaming finns det en hel drös som jag älskar att investera i! Det är verkligen allt från sköna och fina tangentbord, datormus till massor av olika favoritspel som jag har! Detta är verkligen något jag tycker är betydligt mycket roligare att inhandla än vad det gäller att shoppa kläder, och då är jag ändå tjej liksom, haha!

Jag vet inte hur mycket pengar jag lagt på att pimpa utseendet på mitt tangentbord. Det ska ju inte bara vara skönt utan gärna snyggt och kanske lite sällsynt om man jämför med alla andra spelare. Men jag älskar också att överraska Max med lite rolig merch, senast köpte jag en kapsylöppnare i fadecase, vilket helt enkelt är ett skin för ett vapen i CS:GO. Jag har även köpt fidget spinners med roliga motiv och vi har matchande kaffekoppar med vårt favorit CS-lag Ninja in Pyjamas. Ja, jag tror ni fattar grejen.

Men den absolut bästa merchen jag vet är alla Funko Pop figures som blivit populära på sistone. Jag äger ingen egen ännu, men jag fullkomligt älskar dem! Framförallt de som är från Fortnite och Overwatch. Det kanske inte kommer som en överraskning med tanke på att det är två av mina favoritspel, men ändå.

Det finns så himla många alternativ när de kommer till dessa Funko Pop figurer. Dock vill ju jag givetvis ha de karaktärer jag spelar allra mest! Hade jag valt några från Overwatch hade det antingen blivit Tracer eller Mercy. När det kommer till Fortnite har jag främst spelat Drift och Sparkle specialist men nu på sistone har jag även börjat att spela lite Tricera ops, så någon av dessa figurer hade varit kul att få. Men vem vet? Kanske har man en snäll pojkvän som hinner läsa detta inlägg och kan överraska världens bästa flickvän med en och en annan rolig figur? Håll tummarna för mig!

Hej svejs!

/Mia