Nödvändig information om oss – skaparna bakom bloggen

Vi som driver denna blogg heter Max och Mia, vi båda är 20 år gamla och bor i Stockholm. I ungefär 1 år har vi varit ett par och skapade denna blogg för att dela med oss av vårt gemensamma intresse för gaming, vilket också är hur vi lärde känna varandra!

Det började med att jag skulle spela ett game CS med min polare Affe som visade sig känna Mia. Hon var ny på spelet då och även fast hon var urkass så hade vi en riktig good time together, hahah! Jag, Mia och Affe spelade CS nästan dagligen. Vi bildade ett bra band tillsammans och blev riktigt bra polare alla tre. När vi blev bättre på spelet bestämde vi oss för att börja spela mer seriöst, då min och Affes dröm var att kunna vara med på gamingturneringar inför kommande Dreamhack.

Mia blev inspirerad av idén antar jag och ville bilda team med oss. Men eftersom hon då bodde i Halmstad bestämde vi oss för att det vore kul att ses en gång innan vi tre skulle ned till Dreamhack. När hon kom hit till Stockholm klickade vi otroligt bra och tillslut blev vi ett par, vilket gjorde att hon bestämde sig för att flytta hit så småningom!

Efter att jag och Mia blev sambos började vi lira ännu mer seriöst och det händer då och då att vi åker ned till Dreamhack för att delta i vissa tävlingar samt kolla på stora turneringar live där. Det är helt enkelt vårt gemensamma intresse som vi båda delar, vilket ni kommer att fatta om ni hänger här på bloggen. Så läs och njut!

Tjilevippen!